Ingen byggnad är för hög och inget projekt är för stort

Skytec

Om oss

Vi gör svåråtkomliga platser lättåtkomliga

Vi är ett företag som var ett av de första att erbjuda lösningar inom området för upphängda och åtkomstsystem i europa med ett svenskt-ungerskt upplägg. Vårt grundläggande mål är att stödja våra partners genom att ge tillgång till platser på hög höjd och svåråtkomliga platser.

Bygg-, renoverings- och reklamuppsättning utförs ofta på höga höjder, utanpå fasader eller takkonstruktioner. Vi hjälper till att ge er säker åtkomst till bland annat:

  • Hängande arbetsbroar
  • Rullande aluminiumstativ
  • Anpassade monteringsställningar upphängda framför fasaderna på byggnader och panelhus
  • Fallskyddssystem

Tjänster – Säkra lösningar för byggprojekt

Fasadhiss & Hängställning

Den mest praktiska lösningen för installation, renovering, reparation av fasader eller eftermontering av panelhus. Det upphängda ställningen är också en arbetsyta och en godshiss. Arbetsnivån kan justeras exakt där den behövs. Byggmaterial och verktyg lagrade i bron är alltid till hands, så att den upphängda arbetsplattformen är också användbar som godshiss. Ställningen kan alltid justeras till det läge där det behövs.

Det är mycket vanligt att byggnadsområdet runt en byggnad är osäker då det oftast sker på hög höjd. I detta fall har den höjdupphängda ställningen en stor fördel. Konstruktion av broar kan anpassas efter behoven. Byggnadsställningens längd och planens trasiga utformning kan alla variera och hängpunkterna kan alltid ställas in på den mest ideala arbetspositionen.

Att reparera befintliga fasadelement, ornament, belysning eller glasskador behövs oftast fasadställningar istället för en hängbro.

Fasadhissar Fasadhissar Fasadhissar Fasadhissar Fasadhissar

Glasbyte Utgrundens Fyr

Fyren som står ute och vägleder alla till sjöss ute i Kalmarsund behövde nya glas och vår fasadhiss gjorde glasbytet säkert även när blåsten tog fart.

Fasadhissar Fasadhissar

Järnvägens Hus

Hela fasaden på denna fastighet behövdes finputsas med tvätt av fönster och då användes vår fasadhiss så att arbetet genomfördes på bästa sätt.

Fasadhissar Fasadhissar

Fasadtvätt av Globen

När väder och vind tar tag i Stockholms mest ikoniska byggnad behövdes ordentliga och säkra fasadkorgar som personalen kunde stå tryggt i för att kunna göra Globen skinande ren igen.

Fasadhissar Fasadhissar Fasadhissar Fasadhissar

Reklamskifte på Stureplan

Där nattlivet och företagen blomstrar på Stureplan i Stockholm behövs starka budskap och då krävs säkra fasadhissar för att kunna montera längst den höga fastigheten.

I behov av hjälp?

Om du är i behov av hjälp, har någon fundering, eller vill ha en offert på våra tjänster – tveka inte på att höra av dig genom telefon eller mail så svarar vi så snart vi kan! 

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande